fbpx

Φόρουμ… τεχνών για τους αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)

Φόρουμ… τεχνών για τους αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)

Μία νέα δράση το Olympian Artists θέτει σε κίνηση η ΔΟΕ, σε μία φιλόδοξη προσπάθεια να προσθέσει το στοιχείο της τέχνης στον αθλητισμό. Πρόκειται για ένα φόρουμ στο οποίο θα συμμετάσχουν αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε διάφορες μορφές τέχνης, όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, η σκηνοθεσία και αρκετά ακόμη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ανοικτό σε όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που βρέθηκαν έστω μία φορά στην καριέρα τους σε Ολυμπιακούς ή Παραολυμπιακούς Αγώνες, ασχέτως εάν αγωνίζονται ακόμη ή έχουν αποσυρθεί.

Αν και το συγκεκριμένο φόρουμ δεν είναι κάτι ολοκληρωτικά καινούργιο ως έμπνευση, μιας και αντίστοιχη προσπάθεια “παντρέματος” τέχνης και αθλητών είχε γίνει πρώτη φορά το 2018 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά έχουν τεθεί πολύ πιο στιβαρές βάσεις, με μία παγκόσμια πλατφόρμα που δίνει βήμα έκφρασης στους αθλητές και θα είναι πλήρως ενεργή στην πορεία προς τη διοργάνωση του 2024 στο Παρίσι.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες